Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Spoj iskustva i kreativnosti

Restoran Grey Hotela prostire se na dva nivoa. Pridružite se gurmanskim avanturama u našem modernom restoranu. Fantastična jela koja pripremamo sa posebnom pažnjom i ljubavlju pružiće Vašim nepcima dodir instančane umetnosti u svakom zalogaju. Naši vrhunski majstori kulinarstva koriste najkvalitetnije sastojke, spajajući moderni pristup sa tradicionalnim veštinama, kako bi kreirali jedinstvene i sofisticirane ukuse koji će Vas oduševiti.

Grey gourmet

Inspirisani prekrasnim planinskim ambijentom a vođeni visokim internacionalnim standardima čiji smo poštovaoci godinama, za Vas smo predano osmislili jelovnik koji će Vam priuštiti istinsko bogatstvo raznovrsnih ukusa.

RADNO VREME RESTORANA:

Buffet doručak | 08:00 – 11:00
A la carte doručak | 08:00 – 12:00

Doručak za divan početak dana

Buffet doručak se poslužuje u GREY Gourmet restoranu u okviru galerije hotela.
A la carte doručak za sve posetioce koji žele da dožive GREY Gourmet iskustvo, služi se u prizemlju restorana.
Dobrodošli!
 

U pauzama od skijanja ili drugih zimskih aktivnosti, odmor i utočište pronađite u okviru naše prostrane Grey Vista terase koja ima prelep pogled na padine.

Okrepite se uz tople napitke, koktele ili izvrsne zalogaje iz naše ponude koje ćemo s ljubavlju pripremiti baš za Vas. Zagolicajte svoja čula i doživite magičnu sinergiju eksplozije ukusa i nezaboravnog odmora koji zaslužujete.

Galerija

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »