Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Spa centar Grey Family Spa nalazi se na -2 nivou.
Opustite se u raskošnom ambijentu i doživite iskustvo koje će Vas
osloboditi stresa i napetosti.

Spa centar Grey Family Spa nalazi se na -2 nivou. Opustite se u raskošnom ambijentu i doživite iskustvo koje će Vas osloboditi stresa i napetosti.

Grey Family Spa centar nudi širok spektar personalizovanih usluga osmišljenih prema Vašim potrebama, koje će pomoći da se osećate odmornije i revitalizovano.

Ovde su Vam na raspolaganju bazen sa hidromasažom i vodenim atrakcijama, Finska sauna, Bio sauna, Parno kupatilo, tropski tuš i sobe za masažu, sve u cilju Vašeg kompletnog opuštanja i odmora.

Radno vreme Grey Family Spa centra je od 10h do 22h.

U Grey Family Spa poseban naglasak stavljamo na mir i privatnost svojih gostiju. Zbog toga je ulaz dozvoljen samo gostima hotela, dok su masaže kao i tretmani lica i tela koje imamo u ponudi dostupni i eksternim klijentima.
Smernice ponašanja u Grey Family Spa:
Pre ulaska u bazen obavezno je tuširanje. Molimo Vas da ne koristite masne proizvode poput losiona, kremi i ulja namenjenih hidrataciji kože pre ulaska u bazen. Skakanje u vodu nije dozvoljeno, kao ni galama, prskanje, korišćenje rekvizita poput lopti, osim za zatvorene grupe sa svojim programom.

Pravila ponašanja gostiju u wellness centru:

1.  ZAKAZIVANJE TERMINA – Pre Vaše prve posete potrebno je
zakazati termin, najkasnije 2 sata pre željenog vremena. Molimo Vas da dođete 15 minuta pre zakazanog termina.

2.  REGISTRACIJA GOSTA – Prilikom dolaska na zakazani termin, dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, specifičan miris eteričnih ulja koja koristimo u prostoru kao i relaksirajuća muzika. Naše kolege će Vam proslediti upitnik koji je potrebno da popunite kako bismo se upoznali sa Vašim psihofizičkim stanjem, u cilju pružanja najbolje usluge.

3. NAPOMENITE SVE EVENTUALNE ZDRAVSTVENE PROBLEME – Molimo da prilikom popunjavanja upitnika, a u cilju upoznavanja sa Vašim psihofizičkim stanjem, napomenete svom terapeutu sve eventualne zdravstvene probleme, kako bismo tretman prilagodili Vašim potrebama i sprečili potencijalne neželjene reakcije. 

4. TRETMAN – Tokom tretmana, terapeut će pratiti Vaše lične želje i preferencije, kako bi usluga bila maksimalno prilagođena Vašim potrebama i ugodnosti.

5. ODEVANJE – Obavezno je nošenje kupaćih kostima, dok prateću opremu poput peškira, bademantila, papuča, dobijate u wellness centru.

6. DECA U WELLNESS CENTRU – Deca do 12 godina mogu koristiti bazen u pratnji odrasle osobe. Deci ispod 12 godina zabranjeni su sledeći sadržaji: Finska i Bio sauna, parno kupatilo i tropski tuš.

7. VREDNE STVARI – Kako biste izbegli neželjeni stres, savetujemo da ne nosite sa sobom vredne stvari, budući da osoblje wellness centra ne odgovara za bezbednost Vaših ličnih stvari.

8. POŠTUJMO JEDNI DRUGE – Svoje mobilne telefone možete ostaviti u sobi/apartmanu ili ormariću. Ukoliko niste komforni sa time da nemate telefon pored sebe, molimo Vas da isti bude utišan a da se razgovori, ukoliko ima potrebe za njima, obavljaju u pristojnom tonu i tišini. Fotografisanje je dozvoljeno jedino ako se ne ugrožava privatnost ostalih gostiju. Gosti koji se ne pridržavaju ovih smernica biće upozoreni od strane osoblja wellness centra ili će biti zamoljeni da isti napuste.

9. OTKAZIVANJE TRETMANA ILI MASAŽE – Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti i imate potrebu da otkažete termin, molimo Vas da nas o tome obavestite u što kraćem roku.

10. UNOŠENJE HRANE I PIĆA NIJE DOZVOLJENO – Samo personal hotela može poslužiti bezalkoholno piće u Grey Spa.

11. RENOVIRANJE/POPRAVKE – Menadžment hotela zadržava pravo da u cilju renoviranja kao i drugih neplaniranih radova, zatvori deo ili celu wellness zonu.

12. OSTALI KORISNI SAVETI:
– Tuširanje je obavezno pre korišćenja bilo koje usluge.
– Nemojte jesti najmanje jedan sat pre zakazanog termina.
– Izbegavajte konzumiranje alkohola.
– Wellness centar predstavlja nepušačku zonu.
– Depiliranje ili brijanje obavite najkasnije dva sata pre zakazanog termina.
– Pijte dovoljno tečnosti tokom dana.

Grey Family Spa je mesto Vašeg jedinstvenog uživanja. Naša filozofija je da vratimo u balans i ojačamo Vaše telo i um, kako biste se osećali spremnim da se suočite sa svim izazovima koje život može da donese. Rezervišite svoje mesto u našem Grey Family Spa centru i dozvolite da Vas povedemo na putovanje ka potpunom hedonizmu. 

Galerija

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »